Em considero un roig sense diminutius, un roig, un roig amb majúscules. I això no vol dir comunista, ni socialista, ni anarquista, vol representar aquella meravellosa ideologia de fa uns quants anys, que feia creure que aquesta infàmia de Món es podia canviar d’alguna manera.

dijous, 23 de febrer del 2012

Estem de reformes, perdonin les molèsties.


Jo no sé quin és l'antídot per aquest verí, però sí que sé que el silenci facilita la seva propagació alegrement.

Els sempre “putejats” amb la reforma criminal, és a dir, tots nosaltres, paguem a escot l'enriquiment dels de sempre. Amb la nostra pobresa, amb la pèrdua de salari i de defenses viables per protegir-nos, alimentem uns estómacs insaciables de cobdícia.

I callar aquest dolor i aquesta injustícia, quedar muts, atabalats, sense preguntes, acceptar com si fóssim xais a l’escorxador, no fent soroll, caminar amb la soga al coll, ignorar els rufians, plorar tot sol, oblidar-se de les nàusees, escopir cap a dins, ignorar aquesta violenta reforma laboral ens posa el jou amarg de la submissió.

Passar i no dir res, embruteix i sembra d'impunitat el present.

Fa vertigen pensar que aquest atac pot passar de llarg sense una resposta contundent.

Fa por pensar que un govern de violadors podrà sortir-se amb la seva i sepultar la memòria i el futur.

Fa terror imaginar que aquests canalles viuran eternament sobre els lloms cansats dels que un dia no van poder ni van voler alçar la veu, el puny, i la ràbia.

El carrer, les paraules, la història, ens esperen.

El millor moment, és ara. Salut i força!

1 comentari: